OBORI JE SA NOGU! Ovo MORAŠ da uradiš na prvom sastanku, ako želiš da ti se PONOVO JAVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBORI JE SA NOGU! Ovo MORAŠ da uradiš na prvom sastanku, ako želiš da ti se PONOVO JAVI!

Zavisi od tebe!

Da li ćete se dopasti potencijalnoj partnerki na sastanku u velikoj meri zavisi od vašeg ponašanja, ali i načina odevanja. Evo na šta bi trebalo posebno da obratite pažnju kada izađete zajedno.

Pažljivo birajte cipele, jer žene imaju oko za svaki detalj i među prvim stvarima koje će primetiti na muškarcu su obuća i pantalone. Sve je stvar ukusa, ali prokušajte bar malo da budete u trendu.

Dame takođe vole dase koji treniraju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer ostavljaju utisak da vode računa o svom izledu i zdravlju. Ali i frizura mora da bude tip-top.

Ne preterujte sa nakitom (narukvice, lanac, satovi...), jer nijednu ženu neće fascinirati muškarac koji je nakinđuren više od nje.

Potrudite se da ne ostavite utisak osobe koja je sigurna da će devojka pristati na seks posle sastanka. Žene ne vole muškarce koji su uvereni da je plen unapred osvojen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.