OBEZNANILA SE NA PUTU do Kavosa, NE SEĆA SE izlaska iz aviona i čekiranja u hotelu: Ujutru sam se probudila i imala šta da vidim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 08:06

OBEZNANILA SE NA PUTU do Kavosa, NE SEĆA SE izlaska iz aviona i čekiranja u hotelu: "Ujutru sam se probudila i imala šta da vidim!"

Napravila grešku koje će pamtiti čitavog života

Nije znala za sebe koliko se napila na odmoru u Kavosu, ali je zato kući ponela suvenir zbog kojeg se gorko kaje. Tetoviranje je velika odluka i uvek postoji šansa da zažalite zbog onoga što ste uradili na koži.

To dobro zna i Tajla Mej Brajant, čija odluka je završila na Instagram stranici sa najvećim promašajima iz ovog grčkog mesta. Na svom TikTok nalogu Tajla je pokazala frazu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Hoćemo li?", koju ima istetoviranu na koži i objasnila da se nije ni sećala da ju je uradila.

- Znači, svi pravimo greške sa tetovažama, zar ne? Pre otprilike šest, sedam godina otišla sam na Kavos, ne sećam se ni da sam izašla iz aviona, ne sećam se ni da sam se čekirala u hotelu. Uspela sam da izdržim do četiri ili pet ujutru, probudila se sledećeg dana, pogledala koleno i pomislila: 'Jesam li pala sinoć, jesam li se povredila?'.

Moja dva prijatelja samo su me pogledala i rekla da skinem flaster koji je bio zalepljen na kolenu i tad sam ugledala – "Hoćemo li?", prepričava TikTokerka. Objasnila je da se njena prijateljica isto jutro probudila sa tetovažom suncokreta, dok je njoj rečenica koja je ispisana na koži napravila i probleme kod kuće.

- Moj tata je tatu majstor i cele nedelje nije razgovarao sa mnom kada je video ovo, ispričala je ona u videu, a brojni pratioci zaključili su da je tetovaža urnebesna i delili su svoja slična iskustva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.