O ovoj kreaciji će se pričati godinama: Manekenka mamila poglede u skroz prozirnoj haljini

Izvor: B92, 26.Maj.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O ovoj kreaciji će se pričati godinama: Manekenka mamila poglede u skroz prozirnoj haljini

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice, Bela Hadid, blistala je na crvenom tepihu Fimskog festivala u Kanu, a niko nije mogao da odoli njenom seksepilu.

Dvadesetogodišnja manekenka Bela Hadid ubedljivo je bila zvezda večeri u Kanu, a u prilog tome govori činjenica da danas svi svetski mediji pišu o njenoj kreaciji.

Lepa brineta je zasenila sve dame kada je na crvenom tepihu zakoračila u veličanstvenoj haljini koja se sastoji od veza i kristala, koju potpisuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džon Galijano.

Seksepilna kreacija stajala je kao salivena, a dugački prorez je otkrio Beline savršene noge koje su mnogima pomutile pamet.

Tako je ova lepotica samopouzdano šetala, sve vreme pozirala ispred kamera fotoreportera, a gosti, kao i njeni obožavaoci, nisu mogli da odvoje pogled od nje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.