O izdanju Dženifer Lopez će se pričati godinama FOTO

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 12:18

O izdanju Dženifer Lopez će se pričati godinama FOTO

Iako je Met gala odavno prošla, kreacije poznatih zvezda i dalje su aktuelna tema ove nedelje. Među njima se istakla i toaleta pevačice Dženifer Lopez.

Ona je za ovogodišnju, 75. po redu Met galu, čija je tema bila Karl Lagerfeld: A line of beaty, nosila kreaciju Ralfa Lorena.

One su pobednice Met Gale, bile su savršene u svakom pogledu FOTO

Na ovaj svečani događaj latino diva je došla sama, bez pratnje supruga Bena Afleka što je poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zainteresovalo širu javnost.

Najseksepilnija žena sveta doživela javni linč: "Mrzeo je debele žene"

Ipak, mnogo više od izostanka njenog muža na Met gali, ljude je zaintrigirala haljina Dženifer Lopez, a u pitanju je crno-ružičasta toaleta koja je opčinila sve prisutne.

Oskudno obučena, sve na izvolite: Manekenka provocirala, nije štedela FOTO

Trebalo bi napomenuti da je upečatljiv momenat celokupnog izdanja latino dive bio šešir, odnosno, crni facinator sa zanimljivim mrežastim detaljima.

Salma Hajek u crvenoj haljini od čipke i lateksa je živa vatra FOTO

Kako je izgledala Dženifer Lopez pogledajte u nastavku teksta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

O izdanju Dženifer Lopez će se pričati godinama

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023, 11:48

Iako je Met gala odavno prošla, kreacije poznatih zvezda i dalje su aktuelna tema ove nedjelje. Među njima se istakla i toaleta pjevačice Dženifer Lopez.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.