O čemu sve treba da vodite računa kada kupujete cipele

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jan.2013, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O čemu sve treba da vodite računa kada kupujete cipele

Kada kupujete cipele, vodite se ovim pravilima da bi bili sigurni da će vam cipele biti udobne i da će biti baš onakve kakve ste želeli i kakve su vam trebale.

1. Što kasnije - to boljeS obzirom na to da naše noge (i stopala) do kraja radnog dana obavezno oteknu, cipele će vam, ako ih kupujete ujutro, do večeri verovatno biti pretesne. Stoga je kasni šoping najbolja opcija kad su cipele u pitanju.2. Promene su neminovneTrudnoća, debljanje i godine mogu uzrokovati produživanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i proširivanje stopala. Do promena može doći i na njihovom luku. Ako je jedno stopalo duže od drugog, kupite cipele u veličini onog dužeg.3. Svakako ih isprobajte!Veličina cipela može varirati od proizvođača do proizvođača! Razlike su moguće čak i unutar iste marke. Stoga zamolite prodavača da vam, osim vaše veličine, donese i par cipela pola broja veći i/ili manji.4. Ponesite i odećuAko kupujete cipele za određenu haljinu ili pantalone, svakako ponesite spomenute komade sa sobom da biste odmah videli ceo outfit. Ako kupujete štikle, svakako ponesite i najlonke. Cipele nikada nemojte isprobavati na čarape koje u datom trenutku nećete nositi.5. Sledite intuiciju i dobar osećajAko se u nekim cipelama ne osećate dobro (ma koliko one lepe bile) nemojte ih kupiti! Pravi par ćete prepoznati čim ga obujete. One će vam savršeno pristajati i u njima ćete se osećati kao da hodate po oblacima. Ako vam cipele stvaraju čak i najmanju neprijatnost – odmah odustanite od kupovine. U njima ćete provesti veći deo dana pa one pre svega moraju biti udobne i funkcionalne.(Smedia)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Šta treba da znate kada kupujete cipele

Izvor: Kurir, 16.Jan.2013

Ako vam cipele stvaraju čak i najmanju neprijatnost, odustanite od njih čak i ako im je cena povoljna..Žene su oduvek bile lude za cipelama...Upravo zato, neretko se desi da se zalepe za neki model koji im se dopada i da ga, čak i ako je u broju manjem od onoga koji inače nose, pošto-poto kupe....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.