O OVOME BRUJI CEO SVET: Bijonse pokušala da SAKRIJE porođaJ, ali istina je procurela - BLIZANCI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O OVOME BRUJI CEO SVET: Bijonse pokušala da SAKRIJE porođaJ, ali istina je procurela - BLIZANCI!

Sreći nema kraja.

Poslednjih dana javnost prati svaku vest i objavu o porođaju svetske zvezde Bijonse Nouls, a neizvesnost samo raste.

Apsolutno nema potrebe za tenzijom na društvenim mrežama i u medijima, jer kako je Srbija Danas već objavila Bijonse se jeste porodila.

OPŠTA HISTERIJA NA MREŽAMA: Fanovi tvrde da se Bijonse već porodila ali KRIJE, ovo je dokaz? (FOTO)

Iako ne postoje slike novorođenčadi i porodica želi da sve ostane iza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očiju javnosti, blizanci se nalaze u Bijonsinom naručju. Iako fotografije za javnost još ne postoje, to ne umanjuje činjenicu da je Bijonse ponovo postala majka, Džej Zi otac, a Blu Ajvi sestra dvoje blizanaca.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 21, 2017 at 3:35pm PDT

Bijonse je svoju ličnu fotografiju trudnoće poslednji put objavila još u februaru, što nam govori kako pevačica ne želi nikakvo fotografisanje trenutno.

PRVA DAMA LEKSINGTONA: Ali ja nisam poznata ličnost, ja sam SAMO BOJANOVA ŽENA

Ako se setite dugo je krila i lik svoje prve ćerke Blu Ajvi, a do njenih fotografija javnost je došla tek kada je devojčica malo porasla.

Na njenoj oficijalnoj stranici bilo je profesionalnih fotografija njene poslednje trudnoće, a sama Bijonse lično nije neko ko podržava takav vid eksponiranja.

Kako navode strani mediji, Bijonse je postala ponosna majka dečaka i devojčice, dok njihova imena naravno još uvek nisu poznata javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VEST O BOLESTI BLIZANACA POTRESLA SVET! Da li je OVO pravi razlog zašto Bijonse KRIJE porođaj?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 10:00

Američki mediji prenose da su lekari zadržali pevačicu i blizance zbog "zdravstvenog problema"...Pevačica Bijonse i reper Jay Z dobili su dvoje dece prošle nedelje, dečaka i devojčicu čija imena još uvek nisu saopštena...Pevačica je krila od javnosti datum porođaja, pa ni sada nije definitivno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.