O NJENIM AKTIVNOSTIMA SVI PRIČAJU: Da li ste videli ćerku Jovana Memedovića? Svi pričaju da je ista otac, ali OVO je najvažnije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 19:14

O NJENIM AKTIVNOSTIMA SVI PRIČAJU: Da li ste videli ćerku Jovana Memedovića? Svi pričaju da je ista otac, ali OVO je najvažnije (FOTO)

Sudeći po fotografijama na mrežama živi veoma zanimljiv i ispunjen život.

Novinara Jovana Memedovića zna cela Srbija po njegovim emisijama i zalaganju za očuvanje i povratak prirodi. Memedović iz prvog braka ima ćerku Mašu, koju je vaspitao u istom duhu, tako da je i naslednica veoma aktivna na akcijama za čišćenje i očuvanje prirode.

Pored ovoga Maša se bavi produkcijom i montažom, a njen Instagram ispunjen je veoma zanimljivim fotografijama, po kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudeći, živi veoma ispunjen i uzbudljiv život.

Mašu ćete vrlo često videti kako uživa u čarima sela, a nije joj stran ni fizički rad. Na njenom profilu pronaćićete dosta fotografija i snimaka na kojima se vidi da voli da bude korisna kada su poslovi u polju u pitanju, bilo da učestvuje u sadnji drveća ili branju malina.

A post shared by Maša Memedović (@masamemedovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.