Novosađanka Mila imala 134 kilograma: Pored tumora i razvoda braka uspela da se PREPOLOVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 16:04

Novosađanka Mila imala 134 kilograma: Pored tumora i razvoda braka uspela da se PREPOLOVI

Snaga volje i želje je čudo.
Mila je godinama vodila nezdrav život ne razmišljajući o tome kako prekomerna težina utiče na nju, kako fizički, tako i psihički.
Svoj put mršavljenja započela je pre nešto manje od godinu dana, kada je dobila poslednje upozorenje svog tela, a to su bili tumori na hipofizi.
- Zadnja kap su bili tumori, kao i razvod, tj izlazak iz toksične veze koja je meni donosila samo loše - rekla je Mila za "Naj ženu" i dodaje da se prvo obratila treneru, a ubrzo i psihoterapeutu.
Mila je godinama vodila nezdrav život ne razmišljajući o tome kako prekomerna težina utiče na nju, kako fizički, tako i psihički. Svoj put mršavljenja započela je pre nešto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.