Novi trendovi u šminkanju za proleće 2016.

Izvor: B92, 29.Feb.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trendovi u šminkanju za proleće 2016.

Sva je sreća pa je trend u šminkanju koji je potencirao prirodan izgled, bez vidljivih znakova ulepšavanja najzad prošao.

Sasvim je besmisleno biti našminkan, ali tako da izgleda kao da nisi, a kako nova sezona nudi i nove načine da se vaše lice istakne, a naročito ono najlepše na njemu, sa starom godinom ćemo i stare navike lako napustiti. Modne kuće su za narednu sezonu, a naročito u oblasti šminke za mlade, predložile zanimljiva rešenja, a na nama je da se odlučimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta je ono bez čega sledeće proleće neće moći da nas vidi…

Jedan segment lica bi uvek trebalo da bude naglašen – usne, oči ili jagodice, na vama je da izaberete. Ako su to usne, onda imate mogućnost da se pozabavite svim nijansama crvenog ruža koje možete da zamislite. Od zavodljivih jarko crvenih, do koralnih, ili ćete možda radije izabrati neki od tamnih karmina, jer se na trendi scenu ponovo kao uzori vraćaju vampirski modeli.

Oči su ekscentrično plave, tirkiz je boja novog proleća, a insistira se na gustim senkama i olovkama za oči čija se tekstura jasno vidi. Takođe će od novogodišnje noći svetlucave i šljokičaste nijanse ostati kao trajni uzor, pa će ovakve senke biti odličan izbor za maglovite zimske i prve prolećne dane, kada je prirodna svetlost još uvek stidljiva. Ajlajner nastavlja svoju uobičajenu popularnost, ali i bronzer, jer će, kažu svetski modni gurui, svetlucavo lice, koje izgleda kao da vas je sunce ogrejalo, biti zaštitni znak proleća 2016. godine.

Izvor: Citymagazine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.