Novi trend u hairstyle svetu: Šatirana kosa koja imitira dlaku persijskih mačaka!

Izvor: Šminkerka.com, 03.Mar.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trend u hairstyle svetu: Šatirana kosa koja imitira dlaku persijskih mačaka!

Podvrsta persijskih mačaka “kornjačevina” koja ima upečatljivu plavo-crnu dlaku inspirsala je glavne frizere širom sveta da stvore ombre efekat koji u sebi sadrži fine nijanse plave, mahagoni i čokoladne boje. Upravo ova čarobna mešavina biće glavni trend u frizerskim salonima čitave godine…
Slavni frizer Jack Howard, koga smatraju izumiteljem najsvetlijih “bebi” pramenova kao i maga čuvenih “ombre” kombinacija, sada je predstavio novi trend koji su poznate dame već >> Pročitaj celu vest na sajtu Šminkerka.com << isprobale!
(Pogledajte Ecaille tehniku koja se smatra najlepšom verzijom ombrea)
Jack predlaže da zaboravite klasičan ombre ili sombre, jer šatiranje u najlepšim nijansama – plava, mahagoni, čokoladna i boja lešnika, u šarama koje podsećaju na šaru koju ima sijamska kornjačevina, pristajaće svakoj dami. Slavni frizer ističe da je ovde ključ u boji, a ne u tehnici, kao i da će kosa delovati multidimenzionalno i prirodno.
(Pogledajte najnoviji hit u hairstyle svetu: Pikselizovana kosa osvaja svet!)

Poznata dama koja rado nosi ovaj frizerski trend “Tortoiseshell” je čuvena manekenka Gisele Bundchen.
(Pogledajte koja je glavnu boja za kosu u 2015.)
 

Izvor

Nastavak na Šminkerka.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šminkerka.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šminkerka.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.