Novi trend u estetskoj hirurgiji – rupice na obrazima

Izvor: Savršena.com, 27.Jul.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trend u estetskoj hirurgiji – rupice na obrazima

(foto: Favim)

Nakon operacija usana, zadnjice, grudi i vagina, pojavio se novi trend u plastičnoj hirurgiji za koji se odlučuje sve više žena.
Da je estetska hirurgija otišla daleko, govori činjenica da se danas može totalno promeniti izgled, sakriti neke nesavršenosti i ulepšati pojedini delovi tela.
Tako su hirurzi otkrili da im se sve više dama obraća sa željom da, uz pomoć estetske hirurgije, stvore rupice na obrazima.
Ukoliko ste propustili: Imate >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << rupice na obrazima? Evo zašto vas to čini posebnim!
To ne čudi, jer mnogi ljudi rupice na obrazima smatraju neodoljivim i veoma šarmantnim.
Kao najpoželjniji uzori, navode se zvezde Miranda Kerr i Ariana Grande, koje su se rodile sa ovim simpatičnim ukrasom na licu.
Za razliku od mnogih drugih estetskih zahvata, ovaj traje samo pola sata i radi se pod lokalnom anestezijom.
Operacija se izvodi tako što doktori pričvrste unutrašnji mišić obraza za donju površinu kože.
Tako se rupice vide kada se smejemo i govorimo, ali ne i kada je lice opušteno, a mana je što je rezultat ipak privremen, te traje između jednog i dva meseca.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.