Novi trend: Hun – polupunđa

Izvor: Šminkerka.com, 06.Sep.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trend: Hun – polupunđa

Za danas imamo još jedan trend koji se nedavno pojavio i mogao bi da postane najtopliji trend za ovu sezonu. “Hun” ili polu -punđa je ime ovog trenda za kojim su devojke poludele i počele da prave ovu frizuru za svaku priliku.
Mi smo odabrali dva interesantna i vrlo laka i brza HUN tutorijala koji će vas naučiti kako da napravite frizuru i pratite ovaj vrući trend. Ova frizura je savršena za lenje dana kada ne znate šta da radite sa zamršenom kosom, nemate vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Šminkerka.com << da je operete, a želite spektakularnu frizuru.
Od sestara Olsens do Dženifer Lopez, mnoge dame nose gornju polovinu svoje kose u mini punđi puštajući donju polovinu da slobodno pada. To znači da se radi o vanvremenskom trendu kose koji je već praćen od strane najpopularnijih zvezda. Vaš je red da pokušate da stvorite ovakvu frizuru i nije teško uopšte.
Mi zaista volimo taj trend HUN kose jer ne postoje neka pravila kako se to radi i frizura je dobra za sve tipove kose i dužine. Izgleda sjajno sa dugom kosom i kosom srednje dužine i sa svakom gustinom kose. Osim toga, možete učiniti da vaša masna kosa izgleda zapanjujuće ako napravite ovu vrstu frizure. Za šarmantniji izgled, možete kreirati prirodno talasastu kosu uz pomoć spreja od morske soli.
Hun će vas odvesti nazad u devedesete godine. Kao što smo ranije rekli, mnoge poznate ličnosti već su prihvatile ovaj trend i Kejt Midlton je jedna od njih. Ne treba vam profesionalni frizer da stvorite ovu frizuru, sednite i isprobajte. Ova frizura će vam oduzeti svega dva minuta vremena.
Izvor

Nastavak na Šminkerka.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šminkerka.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šminkerka.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.