Novi INSTAGRAM trend: ODEĆA ZA NOKTE? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi INSTAGRAM trend: ODEĆA ZA NOKTE? (FOTO)

Podjednako kul i bizarno!

Uz prisustvo društvenih medija, trendovi u svetu manikira se poslednjih godina smenjuju velikom brzinom, od frenča do različitih gel tehnika i neobičnih dezena.

Eun Kjung Park je osnivač salona Unistela, koji je izuzetno popularan u Južnoj Koreji. Poznata je po svojim inovativnim idejama - šokantni manikir sa pompons loptcama, efekat slomljenog stakla i manikir ,,narukvice na noktima'' su neki od trendova koje je ova umetnica pokrenula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mnogi je smatraju kraljicom umetnosti na noktima, a skoro je na njenom Instagram profilu osvanulo nešto skroz neočekivano.

Da li možete da zamislite mini kapicu za nokte? To je upravo poslednja inovacija ove umetnice.

Ona kreira za budućnost i smatra da nokti sami po sebi mogu da budu nakit. Njena poslednja kreacija je dizajnirana tako da privuče pažnju, i uspela  je u tome.

Pogledajte poslednji trend u svetu manikira:

More close up I’m back with my new item 💅🏻💖💅🏻 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 아직은 미완성

Објава коју дели Park Eunkyung (@nail_unistella) дана 8. Сеп 2019. у 7:26 PDT

#nailbeanies . 그냥 내 스타일 . 그냥 영상 모음 💅🏻👻🤔

Објава коју дели Park Eunkyung (@nail_unistella) дана 9. Сеп 2019. у 9:22 PDT

분명 거기서 멈췄어야 했는데 또 과해짐 어쩔 수 없음 . #nailbeanies 풀착 I should have stopped there. this is my problem😂😂😂 But I LOVE 😍😍 📸 @ellie__eee 이감독님 ㅋㅋ

Објава коју дели Park Eunkyung (@nail_unistella) дана 9. Сеп 2019. у 8:12 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.