Nova reperova devojka je raskošnija i zanosnija od Kim Kardašijan  FOTO

Izvor: B92, 06.Jan.2022, 13:22

Nova reperova devojka je raskošnija i zanosnija od Kim Kardašijan FOTO

Kada su mu svi pokušaji da vrati svoju prvu ljubav - Kim Kardašijan propali, slavni reper Kanje Vest odlučio je da nastavi dalje.

Već neko vreme se spekuliše da je Kanje uplivao u emotivne vode sa prelepom glumicom Džulijom Foks. Ovaj par je fotografisan u Njujorku prilikom posete jednom Brodvej šou, a detalji otkrivaju možda dosta toga - njih dvoje su su se smejali i vidno im je prijalo društvo jedno drugog.

A nakon toga su otišli do hotela u kom je odseo ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reper.

Nijedno od njih dvoje nije još uvek potvrdilo ove spekulacije.

Inače, Džulia Foks je italijansko-američka glumica i rediteljka, a najpoznatija je po svojoj debitantskoj ulozi u filmu "Uncut Gems".

Ova 32-godišnja lepotica radila je i kao model, te se jednom prilikom našla u Plejbojevom poslednjem "golom" izdanju časopisa iz 2015. godine.

Džulia je, takođe, samostalno obajvila dve knjige o fotografiji pod nazivima: "Symptomatic of a Relationship Gone Sour: Heartburn/Nausea" i "PTSD".

Poređenja nove devojke sa doskorašnjom suprugom Kanje Vesta Kim Kardašijan su neminovna. I nju krase obline, a nedavno se skinula na plaži i pokazala svoje raskošno telo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.