Nov, bizaran trend - obrnuti džins

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nov, bizaran trend - obrnuti džins

Nakon ekstremno iscepanih pantalona u modu su se vratile one iz jednog dela, ali novina je da se nose "naopako". Luksuzna modna platforma za prodaju odeće Farfetch predstavila je pantalone s "Inside-out" efektom, a izgledaju upravo tako kako se i zovu.

Od džepova, preko dugmadi do kroja, sve se vidi kao da ste ih izvrnuli. "Da biste stvorili nešto novo prvo nešto morate da uništite", napisano je na papiru koji je zakačen za džep. Da bi stvar bila gora, na zadnjem delu pantalona je zakačen materijal koji podseća na providne helanke. Ono što je najluđe jeste njihova cena- koštaju od 400 do 1.000 evra, a kreator ovih pantalona je "Unravel Project".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.