Nju smatraju JEDNOM OD NAJLEPŠIH SRPSKIH GLUMICA: Ovako je Milica Milša izgledala na početku karijere (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 12:26

Nju smatraju JEDNOM OD NAJLEPŠIH SRPSKIH GLUMICA: Ovako je Milica Milša izgledala na početku karijere (FOTO)

Lepota Milice Milše - zrelost koja pleni...

Milica Milša je veoma mlada počela da krči svoj put na domaćoj sceni. Brojnim ulogama predstavila se javnosti, a svoje mesto u srcima domaće publike zapečatila je poslednjom rolom, ulogom Ade Kanački u popularnoj seriji Igra sudbine.

Milica je prvenstveno gradila karijeru kao manekenka, a nakon predstavljanja publici u pozorištu, predstavila se i publici na malim ekranima. Uloge u serijama 'Bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << život', 'Srećni ljudi', 'Porodično blago' i 'Bela lađa' neke su od mnogih po kojima je pamtimo.

Glumica ponekad svoje obožavaoce na društevnoj mreži Instagram obraduje ponekom starijom fotografijom, te se komplimenti nižu jedni za drugim. Takođe Milica je upravo prepoznatljiva po svojoj tamnoj kosi i aristokratskom tenu, a to se nije menjalo s godinama.

Ono što njeni pratioci posebno vole su Miličine fotografije sa početka karijere, ali i fotografije na kojima je u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke.

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Milica predstavlja pravi primer prirodne i istinske lepote, kojom retko koja javna ličnost danas može da se pohvali.

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.