Njima je STAROST noćna mora: Ovi znakovi ne mogu da se pomire sa tim da neće večno biti mladi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 08:32

Njima je STAROST noćna mora: Ovi znakovi ne mogu da se pomire sa tim da neće večno biti mladi

Teško im padaju godine

Starenje nije lako prihvatiti, naročito ako odjednom primetimo sede ili bore kojih ranije nije bilo.

Znakovi Zodijaka koji se plaše starosti žive upravo u strahu od ovog trenutka. Evo o kojim znakovima je reč.

Strelčevi

Strelčevi imaju avanturistički duh i vole da iskuse uzbuđenje od nepoznatog. Uvek su u potrazi za jakim emocijama i zbog toga nikada ne odbijaju da probaju nešto novo. Starenje je najveći strah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Strelca jer osećaju da će odjednom ceo svet morati da stane. To za njih podrazumeva i da neće moći da uživaju u iskustvima koja još nisu imali. Predstavnici ovog znaka cene slobodu i ne tolerišu obaveze. Ako Strelčevi nisu uspeli da dostignu uspeh koji su želeli, onda ih približavanje starosti može uvesti u depresivno stanje.

Blizanci

Blizanci su vizionari i sanjari. Međutim, kako godine prolaze, oni ne žele da prihvate činjenic uda postaju sve stariji. Oni bi želeli da nastave da žive bez ograničenja i odgovornosti. Neobuzdane strasti koje karakterišu ovaj znak i brojni snovi jednostavno ne žele da prihvate da stare.

Vodolije

Znakovi Zodijaka koji se plaše starosti svakako na listi imaju i Vodolije. Kod njih je i pomisao na prošlost zastrašujuća jer je njihov najveći razlog za žaljenje ako nisu nešto uspeli da urade. Oni razmišljaju o budućnosti i imaju hiljadu projekata u glavi koji svakim danom sve više rastu. Stoga je starost u stvari upozorenje da nešto neće uspeti da urade.

Škorpije

Škorpije stare lepše od ostalih znakova Zodijaka. One se iz sve snage trude da godine ne utiču na njihovu kožu i dušu. Međutim, njihovi najveći strah je da nisu ništa naučili iz svojih iskustava. Ipak, oni nikada neće biti spremni za ono što ih čeka u budućnosti, pa se trude da žive u trenutku.

Rakovi

Rakovi imaju pomešana osećanja prema činjenici starenja. Plaše se da će njihova mladost nestati. Sa druge strane, oni uvek žele najbolje za sebe i znaju i da u odraslom dobu žele da žive ispunjen život. Razmišljanje o budućnosti im najčešće izaziva stres jer očekuju nemilosrdno vreme. Kada steknu poverenje u sebe, moći će da se kreću ka zrelosti sa većom svešću.

Dakle, ako spadate u ove znakove i zaista se plašite starosti, nema potrebe za to. Briga o prolaznosti vremena ne može doneti ništa dobro, a život će proleteti. Stoga, zaboravite na ovaj strah i živite u trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.