Njihov ljubazni gest je jednu tinejdžerku koštao života

Izvor: B92, 25.Mar.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihov ljubazni gest je jednu tinejdžerku koštao života

Jedna nemačka tinejdžerka bila je jedna od 16 poginulih učenika u padu Erbasa A320, a splet okolnosti koji je prethodnio njenom ukrcavanju na kobni let bio je neverovatan.

Tinejdžerka umalo nije propustila let kompanije Germanwings od Barselone do Dizeldorfa, ali je zahvaljujući dirljivom gestu porodice u kojoj je bila na razmeni uspela da stigne.

Neimenovana nemačka tinejdžerka je zaboravila svoj pasoš u sobi porodice kod koje je boravila prethodnih devet dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a to je svhatila tek kada je stigla na železničku stanicu odakle je trebalo vozom da dođe do aerodroma.

Devojka nije želela da zadržava ostatak grupe, a zahvaljujući pažljivoj porodici domaćina koji su se ponudili da je odvezu na aerodrom ona nije propustila let.

Nažalost, njihov divan gest koštao je devojku života.

“Jedna Nemica je ostavila torbu sa dokumentima u domu porodice kod koje je bila na razmeni. Nije želela da zadržava grupu, pa ju je porodica odvojeno dovezla do aerodroma da se što pre ukrca na avion“, otkriva izvor.

Studenti na razmeni, koji su svi imali 15 i 16 godina bili su među 150 putnika koji su poginuli u avionskoj nesreći Erbasa A320 u francuskim Alpima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.