Njih će PUN MESEC SUTRA najviše UZDRMATI - Ova tri znaka neka se SPREME, prodrmaće vam život iz korena

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 16:37

Njih će PUN MESEC SUTRA najviše UZDRMATI - Ova tri znaka neka se SPREME, prodrmaće vam život iz korena

U pozitivnom smislu!

Već 1. avgusta pun Mesec u Vodoliji i daje nam snažan podsticaj da ostvarimo svoje snove. Ako želite ljubav, počnite da se koncentrišete sada jer ljubavna energija najbolje funkcioniše u pozitivnom okruženju, a univerzum dobro reaguje na onoga ko želi najbolje. U avgustu 2023. godine sve radi tako da ostvaruje snove.

Nekoliko Venerinih tranzita nas podržava, a pomaže nam i moćna vladavina Lava.

Tri horoskopska znaka uskoro će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << videti velike pozitivne promene u svojim ljubavnim životima i svi će se osećati kao da im se sreća konačno osmehnula. Ljubav je neuhvatljiva, a kada je imamo, pronađemo ili znamo da je stvarna, to je delikatna i dragocena stvar. Tokom avgusta 2023. 3 horoskopska znaka će konačno biti u prisustvu prave ljubavi.

3 horoskopska znaka čije se želje ostvaruju tokom avgusta:

Vi i vaš partner ste uradili sve prave stvari u pogledu onoga što je potrebno da bi ljubavna veza uspela. Sada je avgust, i toliko toga što se činilo da je mukotrpan “rad” na vezi je upalilo i sada je vreme za igru i zabavu. Čeka vas mesec koji je prema svim kriterijumima pravo leto: putovanje i avanture sa voljenom osobom.

Znate da nemate savršenu osobu, ali koga briga? Shvatili ste da ni vi niste savršena osoba i na neki način vas dvoje povezuje ideja o nesavršenosti. Avgust donosi ideju da ste stvoreni jedno za drugo i niko neće stati na put toj ideji.

Teška vremena su prošla - sve kroz šta ste vi i vaš partner morali da prođete da biste došli do ovog mesta, gotovo je i oboje ste večno zahvalni na tome. Vladavina Lava vas podstiče i mate toliko zabavnih ideja, a vaš partner je uvek uz vas, spreman da se složi sa svim vašim ludim idejama. Kada počne sezona Device, toliko ćete se učvrstiti u svojoj snazi da ništa neće moći da vas ugrozi. Za vas i vašeg partnera će ovaj mesec ostati kao primer toga kako prava ljubav treda da izgleda.

Trebalo vam je ovoliko vremena da dođete do mesta gde vi, od svih ljudi, konačno možete reći da je vaš ljubavni život najvažniji. Sva energija Jupitera omogućava vam da budete ono što jeste i daje vam samopouzdanje da budete ono što jeste u odnosu na ono što drugi misle.

Drugim rečima, osoba sa kojom ćete deliti svoj život, osoba koju volite i obožavate, takođe je spremna da vas prihvati onakvim kakvi jeste... i obrnuto. Ne možete biti u vezi osim ako druga strana ne zna u šta se upušta s vama jer ste tako neobični i jedinstveni. Odbacite sumnje i prepustite se ljubavi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.