Njen BIVŠI MUŽ dobio je DESETO DETE, a ona IZLAZI SA MUŠKARCIMA U ROMANTIČNE ŠETNJE i izgleda kao OTELOTVORENJE BOGINJE: Niko ne bi poverovao da ima 50 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2018, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njen BIVŠI MUŽ dobio je DESETO DETE, a ona IZLAZI SA MUŠKARCIMA U ROMANTIČNE ŠETNJE i izgleda kao OTELOTVORENJE BOGINJE: Niko ne bi poverovao da ima 50 godina

Previše seksi!

Nikol Marfi je omiljena "bivša žena" Holivuda. Naime, ova lepotica je svojevrsni fenomen, uprkos tome što su i šoubiznisu žene uglavnom zgodne i lepe uprkos godinama, ona je definitivni pobednik jer teško da bi joj iko dao više od 30...

NIJE SAMO ZA PIĆE: Uz ovaj mlečni proizvod, vaša KOSA i KOŽA će ZABLISTATI i to do novogodišnje noći!

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on Nov 29, 2018 at 9:24pm PST

No, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prva supruga čuvenog Edi Marfija nedavno je proslavila 50. rođendan i ušla u šestu deceniju života, premda njena izvajana figura i lice bez bora govore drugačije.

NAJVEĆE VARALICE! Ovi znakovi zodijaka će vas UVEK IZDATI: Ne mogu da ODOLE izdaji!

Da sve bude čudnije - ova seksi dama rodila je petoro dece! Lepa Niki bavila se modelingom, s čim je počela još kao 13-godišnja devojčica, radeći za neke od najpoznatijih brendova kao što su "Chanel", "Valentino", "Yves St. Laurent"...

Ona je bila NAJLEPŠA Jugoslovenka, a ON je bio njen OTROV! Misica kojoj je LEPOTA došla kao PROKLETSTVO!

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on Sep 6, 2018 at 11:02pm PDT

Danas se ova zgodna dama bavi fitnesom, dizajnom nakita, ali i reklamiranjem različitih brendova na Instagramu, a najpoznatija je kao producentkinja i žiri američke rijaliti emisije "Hollywood Exes".

BILI SU NA KORAK DO BRAKA Ona je ćerka naše POZNATE GLUMICE i bivša devojka zvezde "Vojne akademije"

Sa Edijem je bila u braku 13 godina, a dobili su petoro dece - ćerke Briju, Šejn, Zolu i Belu i sina Majlsa. Razvod je usledio 2006. godine, a nakon toga Niki je bila verena za igrača američkog fudbala Majkla Strana, međutim taj odnos je propao... Dugo se šuškalo da je u vezi sa daleko mlađim kaskaderom Dijegom Vardom, no izgleda da je Nikol ponovo potražila sreću na drugom mestu.

ZAŠTO ZAPRAVO MLADE NOSE VEO? Razlog je POTPUNO JEZIV! (FOTO)

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on Dec 1, 2018 at 5:39pm PST

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on Nov 29, 2018 at 3:39pm PST

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on Nov 27, 2018 at 2:08pm PST

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on Aug 9, 2018 at 2:14pm PDT

A post shared by Nicole Murphy (@nikimurphy) on Jul 13, 2018 at 7:05am PDT

Naime, nedavno je viđena na ručku u Los Anđelesu sa nepoznatim muškarcem,a par je bio vidno raspoložen. Ona je za ovu priliku izabrala neobičnu, ležernu kombinaciju, upotpunivši pantalone sa vojničkim printom visokim potpeticama i crnom košuljicom u kojoj je pokazala svoj bujni dekolte.

Inače, Nikol je u nekoliko navrata istakla da svoj dobar izgled duguje napornim treninzima - vežba najmanje četiri puta nedeljno, ali i pažljivoj ishrani koja isključuje ugljene hidrate i bazira se na značajnom unosu proteina.

BRAVO, MAJSTORE! Dok su ga vozili u kolicima, Darko Lazić je rekao nešto što je NASMEJALO SVE! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.