Njemu nisam mogla da rodim dete, A ONDA sam zatrudnela s DRUGIM Naša pevačica bivšem saopštila da je trudna, on OVAKO reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 10:35

"Njemu nisam mogla da rodim dete, A ONDA sam zatrudnela s DRUGIM" Naša pevačica bivšem saopštila da je trudna, on OVAKO reagovao

Priznala šta se desilo.

Pevačica Biljana Sečivanović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Ona se 2020. godine udala za tadašnjeg verenika Aleksandra Nedića, a nedavno je otkrila da je pre udaje imala turbulentan ljubavni život.

Biljana je priznala da je pre osnivanja svoje porodice prošla kroz niz ljubavnih brodoloma, a sa bivšim dečkom, kojeg je mnogo volela je pokušala da dobije dete, međutim, bezuspešno. Ipak, nakon nekog vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodila joj se potpuno neočekivana situacija.

Biljana je ispričala da je ljubav prema muzici u njoj probudi harmonikaš sa kojim je nastupala i sa kim je bila čak i verena. Međutim njegovi roditelji je nisu želeli za snajku jer je pevačica, pa su raskinuli. Ona je nakon razočarenja odlučila da ode u Austriju.

A post shared by Biljana Secivanovic (@biljanasecivanovic)

- Otišla sam u Austriju i tamo sam doživela novu ljubav. I on je bio momak iz benda, klavijaturista Bojan. Hteli smo dete, pokušali smo, ali bez uspeha. Imala sam operaciju jajnika i materice, mnogo komplikacija. Na kraju sam mu rekla: ‘Idi, nađi nekog ko će ti roditi sina’. Razišli smo se posle devet godina. Ginekolog mi je stalno govorio da promenim petla. Kada sam prestala da pijem lekove i sve lađe mi potonule, upoznala sam čoveka koji nije iz muzičke priče i zatrudnela s njim. Plakala sam i pitala se da li je moguće da mi se ovo dešava? Nisam uspela da podarim sina čoveku koga sam volela i želela, a sad sam zatrudnela sa drugim. Bila sam stravično tužna, bilo mi je teško, a još sam radila sa bendom u kome je bio Bojan. Kada sam im rekla da ih napuštam jer sam trudna, on je bukvalno pao sa stolice - otkrila je Biljana.

A post shared by Biljana Secivanovic (@biljanasecivanovic)

Pevačica je rodila sina Mateju u Austriji, međutim, na dan koji bi za svaku majku trebalo da bude jedan od najsrećnijih, Biljana nije mogla da se raduje bebi, jer je doživela porodičnu tragediju. Naime, njen sestrić Nikola je preminuo nakon što je izgubio bitku sa teškom bolešću.

Srbija Danas/Nova/prenela N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.