Njegova INTIMNA SCENA ZAPALILA MREŽE: O irskom glumcu SVI pričaju ovih dana, a njegova žena važi za UVEK NAMRŠTENU i misterioznu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:28

Njegova INTIMNA SCENA ZAPALILA MREŽE: O irskom glumcu SVI pričaju ovih dana, a njegova žena važi za UVEK NAMRŠTENU i misterioznu

Privatno je ovaj glumac veoma povučen i umeren

Legendarni irski glumac Kilijan Marfi, ponovo je u centru pažnje nakon premijere blokbastera "Openhajmer" Kristofera Nolana. On u pomenutom ostvarenju tumači glavnu ulogu, kontorverznog naučnika, tvorca atomske bombe, koja je bačena na Hirošimu i Nagasaki u Drugom svetskom ratu.

Marfi je voleo ranije Nolanove filmove i došao je na audiciju za film Betmen počinje, ali ne za ulogu Džonatana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krejna, već Brusa Vejna, odnosno Betmena.

Uprkos tome što on nije bio odgovarajući izbor za Betmena, Nolan ga je angažovao kao Strašilo, što je ponovio i u dva nastavka ove trilogije.

Za razliku od raznih likova koje tumači, Kilijan Marfi je privatno povučen i umeren, u braku je od 2004. godine sa Ivon Mekginis i ima dva sina.

Ne voli da bude u žiži javnosti i za svaki crveni tepih i intervju kaže da mu je izazov, jer slava uopšte nije ono zbog čega se bavi glumom.

Iako ne priča mnogo o njoj za medije, jednom priliko je posebno naglasio da pored sebe ima sjajnu ženu, bez koje ne bi mogao sve ovo da postigne.

Ivon Meginis je profesionalna umetnica, a sudeći prema njenom sajtu, njen radi obuhvata "film, performans, skulpturalne elemente, zvuk i pisanje". Rođena je 1972. godine što znači da je četiri godina starija od Kilijana.

Interesantno je da se Kilijan i Ivon nikada ne pojavljuju zajedno na crvenom tepihu.

Marfi je priznao da nijedan glumac ne voli snimanje eksplicitnih scena, ali smatra da su "vredne" u Openhajmerovom slučaju jer su bile ključne za priču.

Mislim da su bile vitalne u ovom filmu", rekao je Marfi za GQ.

"Mislim da je odnos koji Openhajmer ima sa Džin Tatlok jedan od najvažnijih emotivnih delova filma. Mislim da, ako su oni ključni za priču, onda su vredni truda. Slušajte, niko ih ne voli raditi, to je najneugodniji mogući deo našeg posla. Ali ponekad morate nastaviti s tim."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.