Nisu mogli da se suzdrže: Pljuštali poljupci nasred terena VIDEO

Izvor: B92, 29.Jan.2024, 19:47

Nisu mogli da se suzdrže: Pljuštali poljupci nasred terena VIDEO

Izgleda da ih više nije briga za kamere ni radoznale poglede...

Popularna pevačica Tejlor Svift i sportista Travis Kelsi više se ne kriju od radoznalih pogleda, pa su razmenjivali poljupce pred svima, nakon pobede njegovog tima i kvalifikacije za Super Bowl.

Pevačica redovno prati i podržava svog dragog na utakmicama, a od februara će oboje biti zauzeti obavezama. Međutim, sudeći po emocijama koje više ne kriju u javnosti, sigurno će se snaći i u tom periodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Tejlor će definitivno morati da bude na relaciji Tokio - Las Vegas ukoliko želi da podrži dečka u najvažnijoj utakmici.

S obzirom na to da kamere prate svaki pevačicin pokret na utakmicama na kojima je smeštena u VIP sektoru, zabeleženo je i kako se nervirala i u kameru govorila: "Odlazi, molim te".

Njih dvoje su trenutno najpopularniji američki par, a njihovo razmenjivanje nežnosti pred svima oduševilo je obožavaoce koji navijaju da ih uskoro vide pred oltarom, iako su nedavno demantovali da su se verili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.