Niste stigle da se zategnete do leta? Evo načina kako da izgledate vitko u kupaćem i ako to niste

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niste stigle da se zategnete do leta? Evo načina kako da izgledate vitko u kupaćem i ako to niste

Sezona je već počela.

Ostalo je „pet minuta" do početka vašeg godišnjeg odmora i nemate vremena za bilo kakavu dijetu koja će vam pomoći da izgubite kilograme i izgledate vitko u kupaćem kostimu.

Fit savetnik Kendis Draper savetuje devojke kako da izgledaju fit na plaži.

NON STOP SEDITE NA POSLU? Ova sprava će vam to u potpunosti promeniti! (VIDEO)

Evo nekoliko saveta:

Prvo, kako je objasnila, neophodno je da koristite kremu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili sprej za samopotamnjivanje koja će vizuelno učiniti da izgledate vitkije.

BOTOKS JE "OUT": Ova metoda podmlađivanja je sve POPULARNIJA u svetu!

Drugo, nanesite anticelulit kremu, koja će zategnuti telo. Nanesite kremu na stomak, zadnjicu i bokovima. Pojedite lagan doručak koji je pun proteina kako bi vas držao sitim tokom dana. Ako idete na koktel držite se dalje od slatkiša. Ogrtač je veoma važan kada nosite bikini, a nemate izvajano telo. Izaberite lep i duži ogrtač sa zanimljivim printom u kome ćete se osećati udobno i izgledati kao u lepoj haljini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.