Ništa im nije pomagalo! A onda je jedan pogled na ovaj UŽASNI SNIMAK naveo ženu i muža da posle 40 GODINA HEROINA odu na lečenje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa im nije pomagalo! A onda je jedan pogled na ovaj UŽASNI SNIMAK naveo ženu i muža da posle 40 GODINA HEROINA odu na lečenje (FOTO)

Uznemirujuće!

Jedan par je snimljen kako skoro beživotno leži na ulici posle predoziranja heroinom, a kad su oni sami kasnije pogledali snimak to im je promenilo živote iz temelja, preneo je britanski “San”.

Kortlend Garner je iz pakosti i čiste razonode snimao Ronalda Hajersa i njegovu tadašnju ženu Karlu u Memfisu, u SAD, prošlog oktobra dok su drogirani ležali na ulici. Nije znao da će njegov snimak jednog dana praktično spasti život Ronaldu i Karli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i naterati ih da ostave drogu.

Pročitajte i:

Ronald (61) je bio zavistan od heroina od 1972, a Karla je koristila opioide 40 godina. U dokumentarnom filmu koji je producirao “Tajm”, Ronald je rekao da je bio u “mračnom i depresivnom mestu” u vreme kad su on i Karla snimljeni kako leže na ulici.

- Droge i alkohol će vas odvesti na mesta koje ne možete ni da zamislite - rekao je on.

Karla tvrdi da su mogli da umru tada, na toj ulici i da nije znala da ih neko snima i da će to da postavi na Fejsbuk. Nakon što je pogledao snimak Ronald je otišao na rehabilitaciju. Njegova žena je pritvorena, ali je mesec dana kasnije takođe otišla na lečenje.

SUROGAT KOJI JE POŠAO PO ZLU: Rodila je blizance, a onda se SVE preokrenulo! (FOTO)

U celoj priči najgore je prošao autor snimka Garner, koji je kritikovan jer je tokom snimanja ismevao drogirani par, umesto da im priskoči u pomoć.

- Ponašali su se kao deca. Bilo je spektakularno. Nasmejali su me. Ne diram ljude koji su drogirani kao oni. Ne znam šta su sve u stanju da urade - rekao je Garner koji se ni dan danas ne kaje zbog svog ponašanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.