Nišlija PRŽI CRVE koje sam GAJI - Tvrdi da su zdraviji od mesa koje jedemo, kilogram sadrži pola kilograma PROTEINA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2023, 21:08

Nišlija PRŽI CRVE koje sam GAJI - Tvrdi da su zdraviji od mesa koje jedemo, kilogram sadrži pola kilograma PROTEINA (VIDEO)

Čitav proces uzgoja i pripreme objasnio na videu!

Na Instagram stranici koju vodi travar Nebojša Stamenović, poznatiji i kao Neša Travka možete pronaći razne recepte za pripremu hrane, čajeva i melema na biljnoj bazi, totalno su prirodni i veoma zdravi.

Neša je jednim od svojih recepta uspeo da šokira, ali i zainteresuje dosta ljudi, a reč je o prženim crvima.

- Pre nego krenete sa negativnim komenatarima, zapitajte se koliko ste crva pojeli kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << paštete, kobasice, viršle i salame, a da i ne znate da su tu bili. Većina suhomesnatih proizvoda na tržištu se pravi od kompletnog životinjskog otpada. Ove crve sam uzgajam i biram im hranu. Hranim ih neprskanim voćem, ovsenim pahuljicama i mekinjama. Od kilograma crva imate pola kilograma proteina - rekao je Neša, a ceo proces pripreme pogledajte na videu u prilogu.

A post shared by Јелена Стаменовић (@nesa_travka_)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.