Nisi sigurna da je ON TAJ? Ovi znaci odaju da je gospodin SAVRŠENI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisi sigurna da je ON TAJ? Ovi znaci odaju da je gospodin SAVRŠENI!

Imaćete lepu budućnost zajedno...

Nekim muškarcima je osvajanje žena jednostavno urođeno.

Sigurno poznajete barem jednog frajera koji s takvom lakoćom obara žene s nogu i uspeva dugoročno zadržati njihovu pažnju, da ste mu se u nekim trenucima počele diviti. Ako primetite da i vaš partner ima sledeće kvalitete, moramo vam reći da ste stvarno naletele na gospodina savršenog.

KOJE ŽENE VRCKAJU I PUNE SU SAMOPOUZDANJA? Evo KAKO nedostatak SE*SA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utiče na svakodnevni ŽIVOT žene!

1. Fleksibilnost

I pritom, naravno, ne mislimo na fizičku fleksibilnost (iako i to ima svojih prednosti). Muškarci koji se znaju nositi s neočekivanim promenama i odraslo reaguju na njih većini žena su neodoljivi i pravi materijal za dugotrajnu ljubavnu vezu.

NE VOLIM SVEKRVU, PA ŠTA? Evo koje informacije žene KRIJU od partnera: Da li moraju baš sve da ZNAJU?

2. Obzirnost 

Muškarac koji svoju partnerku stavlja na prvo mesto, pokazuje koliko mu je stalo što i ženama vrlo brzo daje sigurnost i životni oslonac. Takve se stvari mogu primetiti u velikim gestovima, ali i u sitnicama poput otvaranja vrata i izvlačenja stolice.

BIĆE KAO NA FILMU: Eksplozivni SEKS kuca na vaša vrata, a potrebno je da uradite OVO!

3. Samopoštovanje

Ovde naravno ne mislimo na previsoko samopouzdanje koje prelazi u čisti egoizam. Muškarac koji ceni sebe kao osobu zna ceniti i druge i ne dopušta da se njime manipuliše. Neće sam sebe hvaliti, ali biće ponosan na dobro obavljen posao i težiće perfekcionizmu kako bi i vas usrećio i učinio ponosnom.

4. Prihvatanje krivice

Mnogim je muškarcima ponos velika prepreka, jer vrlo često ne žele preuzeti odgovornost za svoje postupke i prebacuju krivicu na druge. Muškarac koji uči na vlastitim greškama i stoji iza svojih dela, osoba je koju trebate ceniti i koja će ceniti vas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.