Nisam verovala, Merkur me uverio: Beograđanka osetila na koži RETROGRADNI HOD, sve počelo od pada telefona, a završilo se RAZBIJENOM GLAVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 20:52

"Nisam verovala, Merkur me uverio": Beograđanka osetila na koži RETROGRADNI HOD, sve počelo od pada telefona, a završilo se RAZBIJENOM GLAVOM

Planete je ubedile na teži način

Jedna čitateljka podelila je s nama svoje iskustvo sa, kako kaže, retrogradnim Merkurom, u koji do jučerašnjeg dana nije verovala. Od juče, kaže, nema objašnjenje za splet neverovatno bizarnih događaja, i za to krivi - planete.

Sve iz tašne ispalo u kantu za smeće

- Sve je počelo ujutru, došla sam na posao, za koji sam se probudila dva sata ranije nego što treba. Stavila sam tašnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sto, krenula da kucam na tastaturi, 15 minuta kasnije tašna se "sama od sebe" prevrće i sve iz nje pada u kantu za smeće koja je pored stola. Čak i jabuka. Izvlačim ključeve, novčanik, ogledalo, mobilni telefon i karticu iz kante i nosim u kupatilo da sve dezinfikujem. Jabuka ostaje u kanti jer mi se gadi da je vadim odande - priča.

Razbijen mobilni telefon

Kako kaže, tu se nije sve završilo. Usledila je veća materijalna šteta.

- Uđem u kupatilo, ispadne mi telefon i razbije mu se ekran! - piše naša čitateljka. Kad je malo izguglala, shvatila je da je popravka 18.000 dinara. Na sniženju.

Ali to je tek bio početak.

Usledili su gori stresovi.

Pocepala se haljina na zadnjici

- Nakon razbijanja telefona, prođe satak, nagnem se ka koleginici da joj nešto ispričam, ćaskamo tu desetak minuta, vraćam se na svoje mesto, nastavljam da radim. Prilazi kolega, kaže da je neprijatno, ali mora da me upozori, jer mi se haljina skroz rašila na zadnjici, na baš nezgodnom mestu.

Poskočim sa stolice, pipnem se po zadnjici - stvarno rupetina. OK. Zakačim to zihernadlom.

Mlađe dete palo na glavu

- Po dolasku u park, gde treba da pokupim muža i decu, mlađe dete me ovlaš uhvati za ruku, spotakne se na ravnom terenu i padne kao sveća. Udari glavom o beton. Izađe čvoruga - nastavlja.

Starije dete uganulo nogu, pa loptom pogođeno u nezgodno mesto

Nakon svega toga, priča nam čitateljka, ona i suprug su počeli sa starijim detetom da igraju fudbal, malo da "šutiraju na male golove".

- Prvo što se desilo - dete je trčeći nezgodno stalo na travi, pa malo uganulo nogu. To smo izmasirali, dobro zategli patike i nastavili igru, jer nije bilo ništa strašno. Onda je meni sinula "sjajna ideja" da šutiramo penale.

Ja očigledno smotana blago šutnem penal, a lopta umesto da ode levo ili desno, udari dete direkt napred na nezgodno mesto i tu kreće skakutanje od bolova i plač. Sve se brzo smiri, objasnim da treba da stavi šake napred da se zaštiti kad su penali.

Muž kaže: "Skloni se, nije ti dan, sad ćemo malo on i ja."

I onda se desi vrhunac retrogradnog dana.

Za kraj - gol padne na starije dete i prignječi mu glavu

Igraju njih dvojica "fudbal", dete se iz nama nepoznatog razloga iz čistog mira okači rukama na gol, gol padne i prignječi mu obraz. Svi u drami, na svu sreću gol je mali, ali nije zanemarljivo, težak je. Stavljamo mu led na obraz, kreće malo da otiče, ali ništa strašno. Svi ga tešimo, mazimo.

Doktor kaže da je sve okej i da će bol proći - kaže.

I na kraju je istakla kako su joj kolege na poslu rekle da je sigurno reč o retrogradnim planetama, a ona, koja je dosad uvek bila skeptična prema uticaju planeta, morala je da se složi s njima.

- Izgleda da su me planete ubedile, i to na teži način - napisala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.