Nina Badrić objavila fotografiju sa Bon Džovijem i oduševila sve fanove FOTO

Izvor: B92, 28.Nov.2020, 17:44

Nina Badrić objavila fotografiju sa Bon Džovijem i oduševila sve fanove FOTO

Pevačica Nina Badrić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa slavnim američkim rokerom i frontmenom popularnog benda.

Uz fotografiju koja je nastala pre dvadesetak godina napisala je "It's my life".

Fotografija je sakupila skoro 15 hiljada lajkova, a fanovi i prijatelji su Nini u komentarima napisali brojne komplimente na račun izgleda.

"Koliko si ti tu lepa, pa to je čudo... Njega nisam ni primetila", napisala je Iva Jerković, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a s njom su se složile i druge poznate osobe.

"Jao, kako ste zgodni", dodala je Lana Jurčević.

"Ko je dečko levo", našalio se jedan od fanova.

Nina je inače jako aktivna na Instagramu, a sa fanovima deli trenutke iz svakodnevice, kao i neke stare uspomene.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nina Badrić objavila fotografiju sa Bon Jovijem

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2020

Nina Badrić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa slavnim američkim rokerom i frontmenom popularnog benda Bon Jovijem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.