Nikola Đuričko retko kada pokazuje svoju prelepu suprugu, ali sada je prekršio to pravilo... FOTO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 18:20

Nikola Đuričko retko kada pokazuje svoju prelepu suprugu, ali sada je prekršio to pravilo... FOTO

Nikola Đuričko svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a u intervjuima vrlo retko govori o svojoj ženi i deci. A sada je napravio izuzetak...

Može se primetiti i da na društvenim mrežama retko kada priča o svojoj porodici, a na Instagramu uglavnom deli fotografije iz poslovnog okruženja. Na Nikolinom profilu uglavnom primećujemo fotografije iz Los Anđelesa, video-materijale sa snimanja, ali i objave sa crvenog tepiha.

Ipak, naš proslavljeni glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je napravio izuzetak, te je ovog puta objavio na Instagramu i kompilaciju fotografija svoje supruge, a razlog je, i te kako, dirljiv.

Ljiljana Đuričko proslavila je 46. rođendan i to u krugu svojih najbližih...

Podsetimo, pre dvadeset godina Nikola Đuričko oženio se Ljiljanom Nešić, mladom producentkinjom koju je upoznao na snimanju filma "Kordon".

"Venčali smo se jer nam je lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno", rekao je Nikola jednom prilikom.

U godinama koje su usledile dobili su dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa. Svi zajedno su se pre četiri godine zaputili u Los Anđeles, gde su započeli novo životno poglavlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.