Nikol se šepuri svojim trbušnjacima i zategnutim stasom posle intenzivnog treninga FOTO

Izvor: B92, 26.Okt.2020, 17:39

Nikol se šepuri svojim trbušnjacima i zategnutim stasom posle intenzivnog treninga FOTO

Nikol Šerzinger objavila je fotografije na kojima u crnom bikiniju intenzivno trenira sa Tomom Evansom i prijateljima. Redovno obaveštava obožavaoce o svim svojim treninzima tokom karantina.

Tako se pohvalila rezultatima svojih napora pozirajući sa dečkom Tomom i drugarima nakon grupnog treninga u Los Anđelesu, Kalifornija.

Pevačica grupe Pussycat Doll (42) izgleda senzacionalno na fotografijama na kojima pokazuje čvrsto telo i poprsje u crnom bikiniju, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dejli Mejl.

Izgleda da je Nikol bila izuzetno dobre volje kad je zajedno sa surferom Lerdom Hamiltonom i atletičarkom Gabi Ris pozirala u sred oluje u kupaćem kostimu.

Sudija "X faktora" za foto-sesiju je pozirala bez šminke i raspuštene crne kose preko ramena. Na jednoj od slika na Instagramu, Nikol se pridružila mnoštvu prijatelja i njenom lepotanu Tomu Evansu.

Baš lepo izgleda, jel da?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.