Nikako nije mogla da zatrudni pa saznala da nosi četvorke FOTO

Izvor: B92, 30.Okt.2020, 18:19

Nikako nije mogla da zatrudni pa saznala da nosi četvorke FOTO

Natali Mari, kojoj su lekari rekli da ne može da ostane u drugom stanju, nedavno je rodila četvorke i sada ima petoro dece.

Tridesetogodišnja Natali iz australijskog grada Roeburna i njen suprug Kan godinama su pokušavali da dobiju dete pre nego što je ona ostala trudna i rodila ćerkicu Kiki, a sredinom jula ove godine na svet je donela i četvorke.

Pre nekoliko godina, Natali je dijagnostikovana "neobjašnjiva neplodnost", nazvana "anovulacija", što je značilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je trebalo ubrizgati joj hormone kako bi stimulisala redovnu ovulaciju, prenosi "San" (The Sun).

Iako je bilo slučajeva blizanaca u njenoj porodici i bila je spremna na to, nije očekivala da će saznati da nosi četvorke. U sedmoj nedelji trudnoće otkrila je vesti nakon pregleda i kaže da nije mogla da veruje.

Prvo je pomislila da je reč o blizancima, ali ju je doktor ispravio.

"Trojke! Zaplakala sam. Lekar je odmahnuo glavom, a zatim je bez reči pokazao četiri prsta", prisetila se Natali.

Dodala je da je njen muž u tom trenutku pao u nesvest.

Četvorke su rođene 21. jula u razmacima od samo nekoliko minuta.

Mama petoro dece sad redovno deli detalje svog majčinstva na Instagramu, gde je prati više od 28.000 ljudi.

O svojoj trudnoći i dalje govori kao o "čudu", a piše i o izazovima odgajanja petoro dece. Kaže da njoj i suprugu treba sat i po da nahrane četvorke, a čim bebe zaspe, oni već "broje do njihovog sledećeg obroka".

Nedavno je objavila i fotografije trudničkog stomaka koje su privukle mnogo pažnje, a mnogi su je hvalili jer je "pokazala stvarnost".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.