Nikada ne biste pogodili šta je Irina radila pre nego što je postala VODITELJKA! Bila UZOR na poslu, a pričaju da je bila STROGA i PRAVEDNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 12:28

Nikada ne biste pogodili šta je Irina radila pre nego što je postala VODITELJKA! Bila UZOR na poslu, a pričaju da je bila STROGA i PRAVEDNA

Irina Vukotić, popularna voditeljka koja nedavno potvrdila svoju vezu s doktorom Radmilom Jakovićem, ima zanimljivu prošlost kao bivša profesorka srpskog jezika i književnosti pre svoje televizijske karijere. Njene bivše učenike pamte kao izuzetno angažovanu, pravednu i inspirativnu predavačicu koja je ostavila trajni pozitivan utisak. Unikatna kombinacija njenih uloga dodatno doprinosi intrigantnosti i raznolikosti njenog životnog puta

Malo ko zna da je Irina Vukotić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je nedavno potvrdila svoju vezu s poznatim doktorom Radmilom Jakovićem, pre televizijske karijere radila kao profesorka srpskog jezika i književnosti.

Pre nego što je postala prepoznatljivo lice na televiziji, delila je svoje znanje s učenicima, a njeni bivši đaci je pamte kao izuzetno angažovanu i inspirativnu predavačicu. Evo kako je se sećaju učenici!

Irina je jedno od poznatijih TV lica u Srbiji, a malo ko zna da je svojevremeno radila i kao profesorka srpskog jezika i književnosti. Na medijskoj sceni je već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna, a njeni bišvi učenici pamte je kao jednu od omiljenih predavačica. Sa osmehom na licu govorili su u njoj, te istakli da je oduvek bila pravedna, korektna i puna znanja.

- Mnogo smo voleli Irinu. Svi, baš ceo razred. Predavala nam je nešto kratko, čini mi se jednu školsku godinu, ali sasvim dovoljno da nam ostane u lepom sećanju. Uvek je bila pravedna, znalo se kako je i na čemu si sa njom kada je reč o znanju. Nije bila previše stroga, ali je moralo da se uči i zna, rekao nam je jedan od Irininih đaka.

- Uh Irina, obožavala sam je. Sećam se da sam pričala da želim da budem kao ona, već tada je radila dva posla i balansirala između škole i televizije. Stalno sam gledala njen program, zbog nje sam poželela da i ja budem voditeljka", rekla je kroz smeh bivša učenica.

- Irina je žena zmaj! Uvek je bila prelepa i elegantna, kao profesorka je bila fenomenalna. Ma šta njoj ne bi išlo od ruke? Vidi se da je žena temeljna, obrazovana i puna znanja, prosto s njom, bre, šale nema (smeh). Dani sa njom ostali su mi u lepom sećanju, ekipi sa kojom se i danas družim takođe. Voleli smo njene časove", rekao je učenik.

- Šta reći za Irinu? Odlična učiteljica, žena na koju se treba ugledati, bila je prijateljski nastrojena prema đacima. Baš smo je voleli svi, niko u razredu nije imao loše reči za nju. Baš sam srećna što je uspela u voditeljskoj profesiji, rođena je za to. Al' ako ovo bude čitala - profesorka, uvek ćemo vas se sećati i ponosni smo na vas!, zaključili su naši sagovornici.

Srbija Danas/Kurir/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.