Nikad mršavije nije izgledala: Skinula 22 kg, pa se utegla u korset FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 13:24

Nikad mršavije nije izgledala: Skinula 22 kg, pa se utegla u korset FOTO/VIDEO

Pevačica Kristina Agilera nedavno je održala koncert za pamćenje u Las Vegasu, gde je pored svojih vokalnih sposobnosti pokazala i drastičnu transformaciju izgleda.

Da budemo precizniji, javnost je prvi put imala priliku da slavnu pevačicu anđeoskog glasa vidi u novom svetlu pre nekoliko dana na famoznoj dodeli Gremi nagrada koju su obeležile mnogobrojna kontoverzna dešavanja.

No, vratimo se na Agilerinu transformaciju...

Naime, pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je tokom svoje dugogdišnje muzičke karijere često kuburila sa viškom kilograma. Na samom početku pamtimo je kao plavokosu mršavicu sa prodornim glasom, a onda se njena kilaža znatno promenila nakon porođaja. U 28. godini se ugojila 15 kilograma, a situacija nije bila ništa bolja i nakon njenog razvoda 2010. godine.

A onda je odlučila da preseče...

Na dodeli nagrada, reklo bi se da je izabrala pravo vreme i mesto, pokazala je rezultate mukotrpnog rada da povrati sebe. Tokom tri meseca uspela je da izgubi 22 kilograma, a jednom prilikom je otkrila da se pridržava veoma rigorozne dijete.

Njena rigorozna dijeta ima i ime - "dugina dijeta" koja podrazumeva konzumiranje namirnica, voća i povrća iste boje.

Evo šta zapravo to znači:

Pored toga, Kristina redovno ide na trenige i fizički je aktivna:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.