Nije svaki KARMIN za svaku priliku: Odaberite pravi i zablistajte

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 10:25

Nije svaki KARMIN za svaku priliku: Odaberite pravi i zablistajte

Najbolji izbor...

Sigurno svaka od vas ima onaj jedan ruž za usne koji joj savršeno odgovara i pri kupovini novog nikada i ne pomišlja da potraži neku drugu nijansu.

To je dobro, ali ipak nemojte smetnuti s uma kako svaka nijansa, pa tako i ona koja vam savršeno odgovara, šalje određenu poruku, a na osnovu boje koju primjećujemo na nečijim usnama donosimo zaključke čak i o tome koliko je dotična osoba kreativna, pouzdana ili profesionalna.

Generalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledajući, snažne, izražajne boje uglavnom povezujemo sa snažnim karakterom, a one nežnije povezujemo s pitomim, tihim i toplim osobinama.

Na razgovoru za posao želite da ostavite utisak snažne i samopouzdane osobe, no ne želite da vaš ruž dominira razgovorom i vama. Nijansa šljive daće vašem izgledu dozu ozbiljnosti i ambicioznosti, ali neće izgledati i pretenciozno. Ova nijansa odražava samopouzdanje bez utiska nepristupačnosti pa je idealna za ovakve prilike.

One osobe koje tragaju za ozbiljnom vezom nadaju se odanoj osobi u koju će imati poverenje, dok se oni zainteresirani za vatrenu romansu fokusiraju na fizičku privlačnost. Boja šljive i nude tonovi su dve nijanse koje će za svaki dejt biti pun pogodak budući da se osobe koje biraju ove nijanse smatraju najpouzdanijima i najprivlačnijim.

Bez obzira na posao koji radite, želite da vaše kolege s vama sarađuju, dele mišljenja, i da vas doživljavaju kao pristupačnu i dragu osobu s kojom mogu sarađivati na rešenju nekog problema. Utisak takve osobe ostavićete odabirom nude nijansi koje šalju jasnu poruku da ste spremni na saradnju, brižni i druželjubivi.

Da li se radi o važnom poslovnom sastanku, prezentaciji, izlasku želite da ostavite utisak snažne, samopouzdane i hrabre osobe koja tačno zna šta želi u životu. Takvu ćete poruku poslati odabirom klasične crvene nijanse koja bolje od bilo koje druge otkriva snagu vašeg karaktera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.