Nigde stomaka: Objavila da je trudna pa obrisala fotografiju zbog oštrih osuda

Izvor: B92, 03.Apr.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigde stomaka: Objavila da je trudna pa obrisala fotografiju zbog oštrih osuda

Model iz Sidneja Bel Lusija bila je primorana da obriše fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Bel je svoje obožavaoce obavestila da je u četvrtom mesecu trudnoće i tom prilikom je pokazala svoj trudnički stomak.

Nakon toga objavila je i jedan video-snimak u kojem pokazuje svoj stomak iz svih uglova, ali je i rekla kako uprkos trudnoći i dalje radi kao model.

Pored poruka lepih želja, Bel je dobila i pregršt komentara zbog njenog stomaka koji zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne deluje kao trudnički.

"Ne izgledaš kao da si trudna. Nikada ne bih rekla“, "Biće mršavija od mene za devet meseci“, bili su samo neki od komentara.

Bel je odlučila da odgovori na negativne komentare: "Još uvek nemam stomačić, ženama raste u različito vreme. Samo zato što nemam stomak ne znači da nisam trudna. Zašto bih lagala za tako nešto“.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena najpoznatijih oblina na svetu trudna, otkrila i pol bebe

Izvor: B92, 04.Apr.2019, 12:24

Model zanosnih oblina Amber Rouz objavila je na društvenim mrežama da će postati mama...Amber i njen dečko muzički producent Aleksandar Edvards očekuju dečaka, a kako kaže buduća mama, njen sin Sebastijan je presrećan što će biti stariji brat...Nije se doticala u kom je tačno mesecu trudnoće,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.