Ni grama viška i ISKLESANI TRBUŠNJACI! Paparaci snimili Oliviju Vajld nakon treninga, a sve duguje i OVOJ ishrani

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2023, 15:42

Ni grama viška i ISKLESANI TRBUŠNJACI! Paparaci snimili Oliviju Vajld nakon treninga, a sve duguje i OVOJ ishrani

Otkrijte u nastavku kako glumici Oliviji Vajld polazi za rukom da izgleda besprekorno

Glumica Olivija Vajld poslednjih godina svoju karijeru gradi iza kamere, kao redateljka filma ‘Booksmart’ i sada ‘Don’t Worry Darling’.

39-godišnja holivudska zvezda zagovornica je organske kozmetike i uravnoteženog pristupa telu, a nekoliko wellness saveta koje redovno praktikuje podelila je za Vogue.

Nju su paparaci danas uhvatili ispred teretane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Los Anđelesu nakon što je završila trening. Olivija je i tada blistala u helankama, crnom brusu za trening i roze patikama, a ono što je najviše privlačilo pažnju su njeni isklesani trbušnjaci.

Ona je za Vogue istakla da ono što slušamo, čitamo i jedemo hrani nas iznutra, pa je glumica smanjila vreme koje provodi na društvenim mrežama, a u slobodno vreme meditira, čita, planinari ili pliva.

Olivija Vajld krunisana je 2010. za najseksi zvezdu vegetarijanca zajedno sa fitnes guruom Bobom Harperom. Olivija, koja je ranije bila vegan, napustila je takav način ishrane, nakon što se razvela od režisera Taoa Ruspolija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.