Neverstva, razdvojenost, praštanje... Otkrivena prava ISTINA o vanbračnoj vezi Mirke i Vujadina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverstva, razdvojenost, praštanje... Otkrivena prava ISTINA o vanbračnoj vezi Mirke i Vujadina!

Mnogi će ostati u čudu!

O vezi glumice Mirke Vasiljević i sportiste Vujadina Savića već godinama se priča i piše, a neretko skreću pažnju na sebe izjavama i postupcima.

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on May 2, 2019 at 8:50am PDT

Par je u dugogodišnjoj vanbračnoj vezi i imaju troje dece, sinove Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu.

Međutim, njihova veza nije oduvek bila stabilna i bez iskušenja. Njihova veza je bila na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikom ispitu na samom početku. Vujadin je tada potpisao ugovor za Bordo, a ona je snimala seriju pa nije mogla da ide kod njega.

- Budući da sam mu se izrazito dopala, rešili smo da nas okolnosti ne udaljuju, već ojačaju. Iz toga smo naučili da više cenimo vreme koje provodimo zajedno. Vujadina znam od druge godine jer sam zimovala sa roditeljima na Zlatiboru, a njegovi tamo imaju vikendicu pa smo se zajedno igrali u parku. Trenirala sam folklor u istoj osnovnoj školi u koju je on išao, pa smo se tamo viđali. Išli smo zajedno i u srednju školu i za mene je on oduvek bio dečko iz mog detinjstva. Prepoznali smo se u tome što smo se oboje od malena odricali mnogih stvari zarad karijere. Putevi su nam se preplitali i kada smo to želeli i kada nismo - rekla je glumica.

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on Mar 20, 2019 at 5:14am PDT

Iako imaju troje dece i žive zajedno, nikada nisu stali pred matičara, jer im to kažu nije potrebno.

Međutim, u njihovoj vezi bilo je i neverstva. Mirka je Vujadinu javno oprostila prevaru tako što je komentarisala slike na kojima je on blizak sa drugom ženom rečima: Bože moj, vežbalo se!

Mirka je nedavno bila u centru skandala zbog svojih izjava o ženama.

- Mora da se zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, jer onda može da opstane brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da, jednostavno, bude pravična kroz život i da bude srećna - rekla je glumica.

Ipak, ovaj par je i dalje skladan, a glumica ne isključuje mogućnost da uskoro ponovo ostane u drugom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.