Nepoznati čovek je prišao devojčici i pozvao je u auto: Njen odgovor joj je spasao život

Izvor: B92, 04.Okt.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznati čovek je prišao devojčici i pozvao je u auto: Njen odgovor joj je spasao život

Devojčici (8) je prišao stranac dok se igrala na igralištu i pozvao je da pođe sa njim.

Osmogodišnjoj devojčici prišao je nepoznati čovek dok se igrala na igralištu i pozvao je da pođe sa njim. Rekao je da se sa njenom mamom nešto desilo i ona ga je poslala po nju.

Devojčica ga je zamolila da kaže lozinku. Stranac je počeo da okleva i nije se odmah snašao, a devojčica je u trenutku pobegla.

Ispostavilo se da je majka sa ćerkom smislila lozinku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za slučaj da majci bude potrebna ćerkina pomoć i ako bude poslala nekog nepoznatog po nju.

Verovatno je ova mera predostrožnosti devojčici spasila život. Ovo je odličan primer i svaki roditelj treba prihvatiti ovu metodu kako bi naučio svoju decu da razmišljaju o ličnoj bezbednosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.