Neodoljivi, šarmantni i MAGNETSKI PRIVLAČNI - U ova 4 znaka se rađaju NAJPRIVLAČNIJI muškarci

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 09:38

Neodoljivi, šarmantni i MAGNETSKI PRIVLAČNI - U ova 4 znaka se rađaju NAJPRIVLAČNIJI muškarci

Evo u kojim znacima su rođeni najbolji frajeri.

Da li će nam neko biti privlačan zavisi od brojnih činjenica, uključujući individualne preferencije i vrednosti svake osobe. Ipak, neki horoskopski znakovi odišu samopouzdanjem, inteligencijom i neverovatnom harizmom pa se u astrologiji, zbog tih svojih osobina, smatraju poželjnim partnerima.

Na primer, Ovnovi su često poznati po svojoj hrabrosti i samopouzdanju. Imaju neku nevidljivu privlačnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i gotovo da ne postoji žena koju ne mogu da "smuvaju". Udvaraju se na veoma originalne načine zbog čega za njih ne postoji "neosvojiva planina".

Sa druge strane, Bikovi su stabilni i snažni. Neretko veoma vode računa o svom izgledu, te ne izlaze iz teretane, ili se bave nekim sportom, zbog čega imaju izražene fizičke karakteristike koje se dopadaju ženama.

Tu su i intelignentni i komunikativni Blizanci koji će vam najpre oboriti s nogu domišljatim šalama i učiniti da se osećate posebno. S obzirom da imaju odlike i "zločestog momka", ti toplo-hladno momenti čine svaki njihov odnos uzbudljivim.

I naposletku, Lavovi, koji su poznati po svojoj inteligenciji i sposobnosti komunikacije, ali i harizmi i ambicioznosti. Kada se ustreme na jednu, nema šanse da im ne odoli, uporni su, galantni i često svoju "lepšu" polovinu iznenađuju poklonima. U isti mah, jako im je stalo do izgleda, te će uvek biti doterani i mirišljavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.