Nema od te veze ništa! Vesna Rivas BRUTALNO osula PALJUBU po Jovani Jeremić, progovorila o njenom budućem ljubavnom statusu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 11:25

"Nema od te veze ništa!" Vesna Rivas BRUTALNO osula PALJUBU po Jovani Jeremić, progovorila o njenom budućem ljubavnom statusu

Voditeljka je nedavno objavila da je u vezi i od tada veoma rado govori u javnosti o svojoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem. Međutim, odnos Jeremićeve sa astrologom i pevačicom Vesnom Rivas sve je gori. Rivas je odlučila da progovori o svemu.

Tenzije rastu u odnosu Vesne Rivas i voditeljke Jovane Jeremić. Jeremićeva je rekla da Vesna nema pravo da radi za nju astro prognozu, a Rivas je odlučila da progovori o odnosu sa voditeljkom.

- Ona je morala odavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da spusti loptu i da se smiri, da se maksimalno uozbilji. Dok me je slušala prethodnih godina, ona se gradila i dosta toga je postigla, a onda joj ušla voda u uši. A najviše ne volim prepotentne ljude, ničim potkovane.

- Tužiće ona mene jer sam ja njoj nešto prorekla, a ona nije dala dozvolu. Kao prvo ja imam registrovanu agenciju. Ona ima sreće što ja sada nema vremena, a imaću, pa bih se njom bavila svaki dan. A kada bude radiću joj prognozu na svakih pet dana. Ona kaže da se ja bavim veštičarenjem, a ona se celog života bavi astrologijom, znači da se i ona bavi veštičarenjem, zbog čega je došla tu gde je došla. Ja sam pokušala njoj da skrenem pažnju na to, ali ne ona gura svoje. Tako da sam  se ja pridružila milionskom auditorijumu kojem je smešno sve što ona radi - izjavila je Vesna.

- Predstavlja se da je jako hrabra, a nema snage da izdrži jedan ceo dan. Ona nema energiju da se nekome nametne, kada završi emisiju recimo pa pređe na rijaliti, ne može da obuzda masu - rekla je Vesna.

- Ma kakvi ne može dečko izdržati sa njom ona je u tom ego balonu, a on je u drugom balonu. Svet je mnogo mali, moji prijatelji su na toj svadbi i još to veče dobijem informaciju, ali nisam htela time da se bavim. Napravila predstavu za javnost, kao da sutra ne postoji. Ona je ako ćemo tako, sa njim, pošto on ima unučiće, dobila i titulu bake. Njoj po rodnom kodu sleduje stariji muškarac. Ne zna ovaj njen šta je njega strefilo, a od te ljubavi nema ništa, ovo je samo marketing - kaže Rivas.

Taj čovek ima decu, unuku. Jovana može da dobije partnera sa kojim će da pleše, da izlazi, da putuju, ali Jovana se sigurno neće udati do 47 godine - zaključila je Vesna.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.