Nekoliko razloga zbog kojih MUŠKARCI OBOŽAVAJU AN*LNI S*KS, a jedan je posebno VAŽAN za vezu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 23:51

Nekoliko razloga zbog kojih MUŠKARCI OBOŽAVAJU AN*LNI S*KS, a jedan je posebno VAŽAN za vezu!

Za njih je to nešto posebno!

Analni seks obično iniciraju muškarci, žene nisu sigurne da li da se upuste u ovu avanturu ili se gnušaju pri samom predlogu. Muškarci žele da ovo probaju sa svojom partnerkom iz nekoliko razloga.

HAOS! Elena Karaman nakon razvoda, KUPILA imanje, a sada POKAZALA UNUTRAŠNJOST svog novog DOMA!

Drugačiji osećaj 

Analni seks muškarci osećaju drugačije nego uobičajeni vaginalni seks. Anus je puno uži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od vagine pa je analni seks mnogim muškarcima intenzivniji, a onda i uzbudljiviji.

To je nešto posebno

Analni seks ne praktikuje se svaki dan. Zvuči banalno, ali tako je. Parovi koji odluče isprobati čari analnog seksa, posvete toj drugačijoj ljubavnoj igri više vremena te uživaju u dugoj i uzbudljivoj predigri. Dok se klasični vaginalni seks često rutinski "odradi", analni seks je dobrodošla prigoda za eksperimentisanje.

Kada je zabranjeno, još je zanimljivije

Čak i činjenica da analni seks više nije neki veliki tabu, ta je seksualna praksa ipak još prilično začahurena. Upravo to daje dodatnu čar zabranjenog voća koja fascinira veliki broj muškaraca (ali i žena).

Dokaz poverenja

Ako se žena prepusti i pristane na analni seks, to je muškarcima veliki dokaz poverenja. Slično kao i u psećem položaju, žena za vreme analnog seksa prepušta muškarcu svu kontrolu.

Filmovi za odrasle kao nepresušna inspiracija

Puno muškaraca poznaje analni seks samo iz filmova. Već i sama pomisao da će deo maštarija preneti u stvarni život izuzetno je uzbudljiva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.