Nekadašnji SRCELOMAC se UNAKAZIO operacijama: Lice kao plastična maska, NOVE fotografije Mikija ZABRINJAVAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 09:55

Nekadašnji SRCELOMAC se UNAKAZIO operacijama: Lice kao plastična maska, NOVE fotografije Mikija ZABRINJAVAJU

Miki Rurk je proslavljeni američki glumac, bokser i seks simbol Holivuda osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka

I posle svih plastičnih hirurga na svetu, botoksa i ostalih trikova, ljudi neumitno stare. Čini se da se danas, u eri ekspanzije veštačke lepote, to ne oprašta, a posebno glumcima koji nisu pošteđeni bora i kilograma viška. Postoje glumci koji baš ne liče na sebe sa početka karijere, a među njima su i oni kojima su poroci došli glave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prelepi, šarmantni, Miki Rurk žario je i palio osamdesetih i devedesetih, ali intenzivni botoks tretmani, posledica straha od starenja, rezultirati su time da Miki danas ne liči na sebe.

Osamdesetih je ovaj bivši bokser kom je pravo ime Filip Andre Rurk Džunior snimio niz filmskih hitova, a devedesetih su ga proslavile akcije poput "Harley Davidson" i "Marlboro Man" sa kolegama Donom Džonsonom i Tomom Sajzmorom. Žene su mu se bukvalno nudile "na tacni" i bio je više puta proglašen najatraktivnijim glumcem u Holivudu.

Tokom bokserske karijere podlegao je brojnim povredama kao što su slomljen nos, nožni prsti i rebra, razvdojen jezik i "pocepani" obrazi, a u jednom trenutku je čak na kratko izgubio pamćenje.

U međuvremenu se vratio u svet glume, ali umesto uloga i umeća, u prvom planu je bio njegov izgled. Nakon što je popravio lice zbog bokserskih povreda, postao je zavisnik od operacija i botoksa i često je šokirao transformacijama.

Niko tačno ne zna koliko je puta posetio plastičnog hirurga, koji je njegovo lepo lice izobličio.

Fanovi danas gledaju njegove slike i žale za starim Mikijem Rurkijem, a jasno je da su pored estetskih korekcija na njegov izgled uticali i poroci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.