Nekada nijedan dan niste mogle da zamislite bez nje, a sada se opet vraća u modu! (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 14.Feb.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada nijedan dan niste mogle da zamislite bez nje, a sada se opet vraća u modu! (FOTO)

Retro hitovi su uveliko u modi, a plastična šnala-štipaljka je jedan od njih koji je upravo ušao na velika vrata. 
Jedna od privih koja ju je prošetala bila je majka neurednosti i predstavnica masne kose - Rejčel Grin iz "Prijatelja", odnosno Dženifer Aniston. 
Plastični hibrid kiča i nemara pojavio se trijumfalno na reviji Aleksandra Vanga, a poznati se već utrkuju u prisećanju kako se to nekad nosilo. Prva među njima je, očekivano, Kim Kardašijan.

Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << želite da budete prvi među prvima koji će ponovo udahnuti život plastičnim kandžama u kosi, zaronite među stare stvari u fiokama - u suprotnom ćete morati da pucate pare na najnovije modele koji se od starih ne razlikuju bukvalno ni po čemu, piše noizz.rs.
Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.