Neka vaše OČI svima privuku PAŽNJU: Evo KOJA boja senke će DOMINIRATI ove sezone! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 16:54

Neka vaše OČI svima privuku PAŽNJU: Evo KOJA boja senke će DOMINIRATI ove sezone! (FOTO)

Ako već nemaš, vreme je da nabaviš.

Šminkeri savetuju da u svoj neseser ove sezone ubacimo i trendi ružičastu senku.

Trendovi u bjuti industriji se izuzetno brzo menjaju, skoro kao i modni, pa nam je ponekad teško propratiti sve ono što je ove sezone moderno. No, među velikim brojem stilova, jedan mejk ap trend ove jeseni se posebno istaknuo, a to je nošenje ženstvene ružičaste senke za oči.

A post shared by Gee 🌛 (@gg.beautyfaves) on Oct >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 22, 2020 at 12:39pm PDT

Iako ružičaste senke mnogi povezuju s Barbi dečjim izgledom, mejk up artisti svojim kreacijama nam neprestano pokazuju kako se zapravo radi o izuzetno ženstvenom i prefinjenom izgledu koji pogledu daje dozu senzualnosti.

S obzirom na to, nije ni čudo da su kozmetički brendovi požurili da na tržisšte izbace veli broj senki i palete senki u svim tonovima i nijansama ružičaste. Od bejbi pink, puderasto roze, pa sve do boje ciklame - ove se jeseni na očima nosi zaigrana pink boja. Sudeći po tome koliko je influenserki već počelo da nosi ovaj trend, čini se da će se doba roze senke otegnuti i na zimske mesece, pa bi bilo dobro da u svom neseseru imate bar jednu paletu sa roze nijansama.

A post shared by Reena💗beauty influencer (@reenaz_world) on Oct 22, 2020 at 8:24pm PDT

A post shared by SimplySiobhan (@simplysiobhanmakeup) on Oct 23, 2020 at 6:30am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.