Neka ti nokti budu SREĐENI po POSLEDNJOJ MODI:  Manikir koji je proslavila Hejli Biber dobio novu verziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 14:57

Neka ti nokti budu SREĐENI po POSLEDNJOJ MODI: Manikir koji je proslavila Hejli Biber dobio novu verziju

Dita Von Tiz poznata je po svojim crvenim noktima urađenim kao izrazito duboki frenč, Rijana po dugim "nude" noktima bademastog oblika, a Hejli Biber po perla noktima sa daškom hrom efekta.
Ruke su nešto što nas predstavlja i na prvi pogled dosta govori o nama. To podrazumeva da za pozitivan prvi u tisak, nokti na rukama moraju biti uredni, a ne bi bilo loše i da svoju ženstvenost istaknete adekvatno izabranim lakom za nokte. Ovaj dizajn odlično se uklapa uz svaki stil i čini da budete glamurozne u svakom trenutku.
Taman kad ste možda pomislili da su svi zaboravili na popularni "glazed donut" manikir Hejli Biber, on se vratio na velika vrata. Još uvek ga vole brojne bjuti blogerke i manikirke,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.