Nećete potrošiti bogatstvo, a imaćete butine iz snova: Ovi napici rešavaju vas celulita zauvek

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete potrošiti bogatstvo, a imaćete butine iz snova: Ovi napici rešavaju vas celulita zauvek

Lako, jeftino i efikasno.

Celulit koji se gomila najviše u predelu butina i stomaka predstavlja veliki problem ženama, a jedno od rešenja mogu biti biljni čajevi.

Ovi čajevi podstiču izmenu materija u organizmu, razgradnju šećera i masnoće, izlučuju tečnost i veoma efikasni u uklanjanju masnih jastučića.

Fizioterapeuti izdvajaju čajeve od breze, preslice, koprive, đumbira i matičnjaka, a preporuka je popiti nekoliko šoljica dnevno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Listovi breze leče lakše tipove infekcija mokraćnih kanala i s obzirom na to da deluju kao diuretik, koriste se za skidanje celulita i mršavljenje.

Matičnjak opušta telo i jača mišiće i odličan je u borbi protiv stresa.

Poljska preslica je lekovito bilje prepuno minerala, naročito silicijuma, koji jača vezivna tkiva, što je presudno za skidanje celulita.

Osim toga, preslica je odlična za osobe koje su sklone lomovima kostiju, a koristi se i kod unutrašnjih i spoljašnjih krvarenja.

Osim biljnih čajeva, celulit treba tretirati i redovnim masažama koje deluju kao limfna drenaža.

Ako se odlučite za anticelulitnu masažu najbolje je koristiti ulje lešnika jer prodire duboko u kožu u koje se dodaje nekoliko kapi prirodnih eteričnih ulja koja takođe imaju svojstva poboljšanja cirkulacije i razgradnje masnog tkiva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.