Ne znaju kako dalje! Njih proganjaju SENE PROŠLOSTI, ne mogu oprostiti sebi DAVNE ODLUKE, te se SAMOKAŽNJAVAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 16:57

Ne znaju kako dalje! Njih proganjaju SENE PROŠLOSTI, ne mogu oprostiti sebi DAVNE ODLUKE, te se SAMOKAŽNJAVAJU

Žive zatočeni u mrtvom vremenu!

Prošle odluke nas nekada znaju pratiti poput sene. Bilo da je reč o odabiru zanimanja, prekidu veze ili nekim manjim odlukama, svi smo barem jednom požalili zbog onoga što smo uradili.

Ove tamne misli najčešće nam se javljaju noću i progone nas izazivajući razne emocije - od žaljenja do sramote. Ipak, neki sa prvim zracima sunca zaborave na ovo, dok se kod drugih urežu u psihu i nikako je ne napuštaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prema astrolozima, pet horoskopskih znakova je sklono ovom ponašanju, a u nastavku možete saznati koji su to i jeste li među njima.

Rak

Emotivni i duboko vezani za prošlost, Rakovi su često nostalgični i skloni preispitivanju svojih odluka. Ako osete da nešto nisu učinili kako su trebali, taj teret ih može dugo pratiti.

Vaga

Vage teže ravnoteži i harmoniji, stoga ih progoni svaka odluka koja je narušila tu ravnotežu. Po prirodi su analitične i često preispituju svoje odluke, razmatrajući sve moguće scenarije.

Škorpije

Iako su Škorpije poznate po strasti i intenzitetu, one su takođe jako introspektivne. Kada osete da su doneli pogrešnu odluku, o tome mogu dugo razmišljati, jer teže savršenstvu i razumevanju.

Devica

Perfekcionisti po prirodi, Device žele sve učiniti ispravno. Kada osete da nisu, mogu provesti sate, pa čak i dane, analizirajući šta su mogle uraditi bolje.

Jarac

Odgovorni i samodisciplinirani, Jarčevi se oslanjaju na odluke kako bi izgradili temelje svojeg života. Ako osete da su donijeli pogrešnu odluku, mogu se osećati kao da su izneverili sebe ili svoje bližnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.