Ne znaju da kažu VOLIM TE - Ova DVA ZNAKA dižu zidove oko sebe, mogu da ih poruše samo najuporniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 22:30

Ne znaju da kažu "VOLIM TE" - Ova DVA ZNAKA dižu zidove oko sebe, mogu da ih poruše samo najuporniji

Ne prepuštaju se emocijama!

Dok su predstavnici određenih horoskopskih znakova zaljubljive prirode, otvoreni, pristupačni, pokazuju svoje emocije, neki drugi deluju kao hladni i nedodirljivi. Oni partneru skoro nikada neće otvoreno reći “volim te”, iako će to pokazivati na neke druge načine i treba da naučite kako da ih protumačite. Evo koji su to znakovi zodijaka:

Jarac

Hladan i arogantan – ovo je prvi utisak koji velika većina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi stiče kada upoznaju rođene u ovom znaku. Jarci spolja izgledaju kao neosvojiva tvrđava, ali zapravo iznutra mogu da budu veoma osetljivi. Čim uništite zidove kojima su se okružili, na njihovom mestu se odmah niču novi. A kada Jarac bude spreman da vas pusti da doprete do njega, konačno ćete videti da i on ima osećanja, i to prilično duboka i snažna. Svoje emocije najčešče ne pokazuju iz straha da će biti povređeni. Zato ih kriju duboko u sebi. Međutim, kada probijete ove zidove, njihova zaštita će pasti. Ali to od partnera traži čelične živce i veliko strpljenje.

Lav

Lav ne može da kontroliše svoju sujetu, što ga sprečava da se otvori i pokaže drugoj osobi svoje slabosti, čak i ako se poznaju ceo život. Oni nikada neće priznati čega se stide. Njihove partnere obično muči osećaj da oni o Lavovima ne znaju skoro ništa. Reč „izvini“ izgovara samo u izuzetnim slučajevima. Čak i ako duboko u sebi shvati da je pogrešio, retko će to priznati. Isto tako će teško priznati da vas voli, čak i ako to na druge načine pokazuje, na primer time što vam ugađa, priređuje iznenađenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.