Ne trebaju vam kozmetički saloni, svoje obrve možete i kod kuće da sredite

Izvor: B92, 05.Dec.2022, 15:01

Ne trebaju vam kozmetički saloni, svoje obrve možete i kod kuće da sredite

Skupi kozmetički saloni vam mogu pomoći da za kratko vreme dobijete savršene obrve. Međutim, sledeći mesec ćete opet morati da plaćate čupanje i sređivanje pbrva, ato vam, u suštini nije potrebno - možete i same da ih sreditek od kuće.

Šta bi trebalo da uradite, proces je lak

Prvo bi trebalo da se udaljite od ogledala i da pogledate celo lice. Tako ćete jasno videti šta je poraslo, odnosno, višak dlačica koje "štrče" iz vašeg regularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kalupa obrva. Nikako ne koristite drugu stranu ogledala, onu koja dodatno uvećava predmete.

Dlačice koje su "spremne" za čupanje će uz samo jedan potez biti izvađene, dok druge, koje ne možete tako lako da počupate bi trebalo da ostavite još dan-dva.

Ne bi bilo loše i da ih počupate nakon kupanja, jer će se zbog pare i tople vode pore otvoriti, pa će vam celi proces biti dodatno olakšan.

Počupajte samo dlačice koje ne odgovaraju vašem obliku obrva, a nakon toga, uzmite makazice za obrve i ošišajte dlačice sa gornje strane, odnosno, one koje su porasle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.